string(154) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'nieuws' ORDER BY modules_description"
Fineerplaten oliën met Lecol Accent VL95 / VL96

Fineerplaten oliën met LOBASOL HS Akzent Oil

03-04-2013

Hout gefineerde plaatmaterialen van Kaindl zijn exclusief en uniek. Echte houten objecten kunnen gemaakt worden uit talloze geselecteerde houtsoorten. Afwerking met fineer past perfect in de hang naar een authentiek en echt product, een trend die al jaren gaande is. Het programma gefineerd plaatmateriaal is zeer breed.

> U bekijkt de fineerbrochure van Kaindl hier

Onder merknaam Lecol levert Maiburg al jarenlang alle producten voor de installatie, afwerking en het onderhoud van vloeren. Voor een zeer natuurlijke uitstraling kan een vloer worden geïmpregneerd met olie. Hiervoor hebben wij de LOBASOL HS Akzent Oil (Color) in ons assortiment, een nieuwe generatie impregneeroliën, die veel unieke voordelen biedt.

Er komt de laatste tijd steeds vaker een vraag naar het oliën van fineerplaten, bijvoorbeeld voor keukenfronten. U geeft het fineer hiermee de uitstraling van uw keuze. Deze afwerking is zeer goed mogelijk. De transparante versie VL 95 kan op iedere houtsoort worden gebruikt. De ingekleurde olie, VL96, kan worden gebruikt op Europese houtsoorten en Eiken fineer. Inmiddels zijn er al enkele projecten succesvol opgeleverd en het resultaat is telkens verbluffend.

De pluspunten:

  • Uw fineerplaat een compleet nieuwe uitstraling in een mum van tijd
  • Uw fineerplaat met één laag olie zowel aanzetloos inkleuren als optimaal beschermen
  • Ingekleurde fineerplaten zijn kant-en-klaar voor gebruik
  • Nu compleet kleurenpallet van 11 eigentijdse kleuren + 1 transparante olie
  • Mooie natuurlijke kleurverdieping en een schitterend mat effect
  • Eenvoudig aan te brengen met ieder gereedschap
  • Na ongeveer 1 week voldoende uitgehard en ongevoelig voor vocht

Het aanbrengen van de olie is niet moeilijk te noemen maar behoeft wel enkele aandachtspunten. Deze in acht genomen is het eenvoudig om een aanzetloos resultaat te bereiken. Een kort stappenplan oliën van fineerplaten voor keukenfronten vindt u hier:

> Stappenplan oliën van keukenfronten

 

Terug