string(154) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'nieuws' ORDER BY modules_description"
LECOL | Dag van de Innovatie groot succes

Dag van de Innovatie 2017 groot succes

23-11-2017

Zondag 19 november was het dan zo ver. Deze editie van de Dag van de Innovatie vond plaats in Ouwehands Dierenpark te Rhenen. Met het zonnetje in het gezicht meldden de eerste bezoekers zich al om 9u bij de poort, dus dat beloofde veel goeds. Om 10u startten wij met onze eerste sessie (in de middag was er een identieke sessie). De rest van de gezinnen konden zelf het park al gaan verkennen of aansluiten bij de drie rangers die de rondleidingen door Pandasia verzorgden. Een leuk extraatje!

In de fraaie Kalahari-zaal trapte de heer Schinkel van Bouw Technologie RDA BV de dag af met alle wetenswaardigheden over anhydriet dekvloeren. Een man met veel kennis van zaken. Zo sprak hij over anhydriet in combinatie met vloerverwarming, schuren, egaliseren, voorstrijken, lijmen en restvochtgehalte waarover veel vragen kwamen vanuit de zaal. Tevens liet hij nog even de hechtsterkte van anhydriet zien. Verkoopleider Pieter Pruyn sloot dit onderwerp af met het verlijmen op anhydriet en hoe dit moet worden voorbereid: "altijd schuren en stofzuigen, altijd voorstrijken met Wakol PU280 of Wakol D3055, en tot slot verlijmen met een Wakol MS- of PU-parketlijm". 

Na de koffiebreak was het wederom Pieter Pruyn die het woord nam. Nu kwamen de lakafwerkingen van Loba aan bod. Hierbij kwam het complete aanbod van lakproducten aan bod, zoals ook de zeer gewilde Invisible, maar in het bijzonder ging de aandacht uit naar de ingekleurde lakken. De trend is namelijk dat men graag een gekleurde vloer wil, maar het liefst zonder onderhoud. Een vloer die de minste onderhoud vraagt is een lakvloer. Echter tot voor kort bestonden er nog geen kleurlakken. Tegenwoordig dus wel. Met onze nieuwe oliegebeseerde grondlak LOBADUR® HS 2K Intensive AT kunnen we de wens van een ingekleurde lakvloer realiseren. En wat is dan beter dan de ingekleurde lak ook echt op een stuk hout te kunnen laten zien. Daarom hebben we een fraaie monsterbox ontworpen met allerlei kleuren en matgraden erin, zodat men meteen een mooi overzicht heeft van wat er allemaal mogelijk is. Dit is een fantastische tool voor de professionele parketleggers en de parketspeciaalzaken om onze ingekleurde lak aan de man te brengen. Meer informatie over de monsterbox en het unieke verkoopconcept vindt u hier

Na deze lange zit was er tijd voor een lunch met heerlijk belegde broodjes. Vervolgens kon men zich daarna weer aansluiten bij de rest van het gezin om samen nog te genieten van het dierenpark. Maar niet voordat alle jonge kinderen een pandaknuffel meekregen! Een erg leuk aandenken van een fantastische dag. Na de lunch begon de tweede sessie die identiek was aan de eerste sessie. Met zo'n ca. 400 mensen die de moeite namen om naar Ouwehands Dierenpark te komen mogen we spreken van een geslaagd evenement!

 

Terug