string(154) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'nieuws' ORDER BY modules_description"
Lecol Care: 100% watergedragen onderhoud

Lecol Care: 100% watergedragen onderhoud

13-02-2013

Met trots presenteren wij het nieuwe 100% watergedragen assortiment Lecol Care-onderhoudsproducten. Het assortiment voor olie-, was-, lak-, pvc-vloeren en laminaat bestaat uit producten die geen enkele belasting vormen voor de gezondheid en het milieu. Met dit gamma zijn we uniek in de vloerenmarkt!

Nu is het dus mogelijk dat u professioneel onderhoud kunt aanbieden dat volledig aan de OPS-wetgeving voldoet. Dus geen gezondheidsrisico’s en wettelijke problemen voor uw personeel of uzelf. Een periodiek onderhoudscontract voor uw klanten met daarbij gebruikmakend van de hoogwaardige Lecol-onderhoudsmiddelen garandeert niet alleen een blijvende hoge kwaliteit van de door u geïnstalleerde vloer, maar ook een stuk extra omzet.

Dit gamma hebben we uiteengezet in de vernieuwe uitgave van Alles over het onderhoud van houten vloeren. Het is een overzichtelijke folder geworden met een handig assortiments-/toepassingsoverzicht ingedeeld in de drie groepen "Dagelijkse" reiniging, Periodiek intensief reinigen en Onderhoud, zodat u (en uw klant) precies weet wanneer welk product moet worden gebruikt. Een overzicht van alle producten per type vloer vindt u hier.

Bovendien is de consumentenwebsite in een nieuw jasje gestoken. Neem eens een kijkje op Lecol Care.

 

Terug