string(154) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'nieuws' ORDER BY modules_description"
Vraag gratis toegangskaarten aan voor Bouwbeurs 2019!

Bezoek Maiburg en Pfleiderer op Bouwbeurs 2019

03-01-2019

BouwBeurs is de grootste en meest complete vakbeurs voor de uitvoerende bouw. Om het jaar tonen exposanten het nieuwste en meest complete aanbod van producten, technieken, innovaties en diensten. In één dag ben je weer helemaal op de hoogte. Ga jij de krachten bundelen? Kom naar Utrecht, kom naar de Bouwbeurs! De grootste ontmoetingsplek voor de bouw van 4 t/m 8 februari 2019.

Pfleiderer Premium Kwaliteit nu ook „outdoor“: Met Duropal HPL Compact Exterior breidt Pfleiderer haar assortiment uit met een optisch aantrekkelijke en bestendige compacte plaat voor buitengebruik. Het hoogwaardige compacte laminaatmateriaal onderscheidt zich door hoge UV- en weersbestendigheid en een excellente verwerkbaarheid. Een grote verscheidenheid aan decors zorgt voor de perfecte combinatie met andere Pfleiderer-producten - nu dus zowel voor binnen als buitentoepassingen! Maiburg wordt exclusief dealer voor de Duropal HPL Compact platen en trapt officieel af op Bouwbeurs 2019!

Bezoek ons tijdens Bouwbeurs op standnr. E038 in Hal 10 en maak kennis met dit nieuwste topproduct van leverancier Pfleiderer.

Terug