string(154) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'nieuws' ORDER BY modules_description"
LOBASOL® ActiveColor

3D-kleureffect op uw vloer met LOBASOL® ActiveColor!

24-09-2013

Gisteren hebben we tijdens de opening van het Parketservicepunt in Breda de LOBASOL® ActiveColor geïntroduceerd. Ook u willen we graag laten kennismaken met deze watergedragen reactieve beits waarmee u aanzetvrij schitterende 3D-kleureffecten op uw vloer kunt creëren. 

INNOVATIEF SYSTEEM
LOBASOL® ActiveColor + LOBASOL® HS 2K ImpactOil

De nieuwe LOBASOL® ActiveColor biedt meer ontwerpmogelijkheden voor houten vloeren en parket met aantrekkelijke contrasten en kleureffecten. De beits die als voorbehandeling voor de LOBASOL® HS 2K ImpactOil en ImpactOilColor wordt gebruikt zorgt voor een natuurlijkere uitstraling van het hout en maakt het tevens mogelijk om speciale kleureffecten te creëren.

LOBASOL® ActiveColor is verkrijgbaar in bruin en grijs. LOBASOL® HS 2K ImpactOilColor is naast transparant verkrijgbaar in 10 kleuren. Er zijn dus tal van kleureffecten te bereiken, hetgeen zorgt voor een verbluffend eindresultaat!

Voor meer productinformatie verwijzen wij u graag naar de productpagina van LOBASOL® ActiveColor

Zelf eens ervaren?

Vraag een monsterset aan via onderstaande button! Hierin zitten 12 x 0,1 liter ActiveColor en ImpactOil / ImpactOilColor (artikelnr. 132282).

Of kom naar een van de Parketservicepunt-seminars. Daar kunt u het ook zelf zien en ervaren! Bekijk de data via de volgende link Parketservicepunt-seminar

         

Terug