string(154) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'nieuws' ORDER BY modules_description"
LECOL | Dag van de Afwerking

11e Dag van de Afwerking in zicht!

26-11-2018

De 11e Dag van de Afwerking, dé vakbeurs en het netwerkevent voor professionals uit de afwerkingssector, vindt dit jaar plaats op dinsdag 27 november in Brussel. Wederom is de Brussels Kart Expo omgetoverd tot een mooie beurshal met gelijkgestemde stands. Aannemers, architecten en voorschrijvers maken bij 140 standhouders op 9.300 m² kennis met een gevarieerd en actueel aanbod van afwerkingsproducten. De standhouders zijn per thema ingedeeld en de toegang is volledig gratis!

Lecol mag daar dan ook niet ontbreken en dus zijn wij ook dit jaar weer van de partij. We vertellen u alles over het nieuwe krasvrije schuren met Sianet en over de nieuwe kleuren van LOBASOL® PreTone waarmee nog meer levendige kleuren kunnen worden gemaakt. Kom ook kijken naar onze interessante acties die alleen voor deze dag gelden!

U kunt zich niet meer online inschrijven, maar u bent nog steeds van harte welkom op de beurs. Daarom kunt u zich bij de inkom melden en alsnog gratis inschrijven. Houdt er overigens rekening mee dat de openingstijden dit jaar gewijzigd zijn: 09.30 tot 19.00 uur

We zien u graag op stand 20. Tot morgen!

 Klik op het beursplan voor een pdf-bestand.

 Ga voor meer informatie over de beurs naar de website Dag van de Afwerking 2018

Terug