string(156) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'maigreen' ORDER BY modules_description"
MAIGREEN; producten voor duurzaam bouwen

MAIGREEN bevordert duurzaamheid projecten

Maiburg wil haar relaties graag goed informeren over producten en duurzaamheid en helpen betere keuzes te maken. Daarom hebben wij rondom het thema duurzaamheid de MAIGREEN-brochure gemaakt. Hierin uitgebreide informatie over onderwerpen die in het kader van duurzaamheid een rol spelen bij onze productgroepen. Denk aan (natuurlijke of herwinbare) grondstoffen, oplosmiddelen, emissies, vluchtige organische stoffen (VOS) en duurzaam bouwen. Verder vindt u hierin ons Maigreen®-assortiment met daarin alle productgroepen uit ons assortiment die beter dan gemiddeld scoren op gebied van duurzaamheid.

 STAAT VOOR:

  DUURZAAM VERANTWOORD ASSORTIMENT

  INFORMATIE OVER KEURMERKEN EN CERTIFICERINGEN

  PRODUCTEN VOOR DUURZAAM BOUWEN MET BREEAM/LEED 

WERK SAMEN MET MAIBURG AAN UW DUURZAME AMBITIES.

NEEM CONTACT OP OM DE MOGELIJKHEDEN TE BESPREKEN.


Hoe herkent u producten die minder schadelijk zijn voor mens en milieu?

De MAIGREEN-brochure heeft als doel u te informeren over onze productgroepen en daarbij horende duurzaamheidskenmerken. Wij geven achtergrondinformatie over keurmerken en certificeringen en stellen een aantal producten aan u voor. Het MAIGREEN-assortiment bestaat uit producten die beter dan gemiddeld scoren op duurzaamheidskenmerken. 


Duurzaam bouwen en certificering

Steeds meer gebouwen worden beoordeeld op de mate van duurzaamheid. LEED en BREEAM zijn daarbij de meest bekende en gebruikte certificeringen. In de MAIGREEN-brochure een korte toelichting. Verder staan daarin een aantal uitgebreide producttabellen met daarin producten en -eigenschappen die aansluiten op LEED en BREEAM.  


Ondersteuning bij keuze en implementatie

Natuurlijk kunt u bij ons terecht met al uw vragen. Ook voor begeleiding bij een project en/of het implementeren van een nieuw duurzamer product in uw project en/of productieproces. Wij kunnen u adviseren, vertellen over praktijkervaringen van andere bedrijven en actief begeleiden.


 

WERK SAMEN MET MAIBURG AAN UW DUURZAME AMBITIES.

NEEM CONTACT MET ONS OP OM DE MOGELIJKHEDEN TE BESPREKEN.