text.skipToContent text.skipToNavigation

Geen zorgen over je bestelling.


Het zijn spannende en moeilijke tijden sinds de uitbraak en verspreiding van het coronavirus (COVID-19). Ook wij krijgen veel vragen over onze leveringen. Wij vinden het daarom van belang je hierover te informeren.

Dit is wat je moet weten:
• Onze verkoop binnendienst werkt deels vanuit huis en is daar via onze gebruikelijke kanalen te bereiken.
• Onze collega’s in de verkoop buitendienst bezoeken enkel klanten op afspraak, waarbij ze de inmiddels bekende adviezen van het RIVM in acht nemen. Online of telefonisch advies is uiteraard ook altijd een mogelijkheid.
• Onze webshop is 24/7 geopend.
• Er is voldoende voorraad beschikbaar. Wij hebben proactieve maatregelen genomen om vraag en aanbod van materialen te monitoren en ondernemen actie waar nodig. De aanleveringen van onze leveranciers lopen normaal door.
• De service van onze logistieke partners en bewerkingen van plaatmaterialen is op het gewenste niveau. Wij kunnen dan ook regulier uitleveren met het serviceniveau dat je van ons gewend bent.

Op dit moment voorzien wij dus geen enkele problemen voor het aanleveren van onze producten. Wij volgen net als iedereen de actualiteit hieromtrent en zullen ons hier waar nodig op aanpassen. De meest recente updates vind je te allen tijde op onze website www.maiburg.nl.

Ook in deze moeilijke tijd helpen wij vakmensen vooruit. Wij wensen je veel sterkte en gezondheid toe.

Team Maiburg | LecolUpdate: 01-10-2020
  • Bezoekers laten wij momenteel enkel toe op afspraak om fysiek contact te kunnen beperken alsmede voldoende overlegfaciliteiten te kunnen faciliteren.
  • Tot onze spijt hebben wij helaas onze praktijktrainingen en scholingen moeten cancellen voor de komende periode. Wij melden het u direct zodra hier weer uitzicht is op nieuwe data. Excuses, maar hopelijk begrip voor dit ongemak.
  • Zelf afhalen van orders is op dit moment beperkt mogelijk om fysiek contact tot een minimum te kunnen beperken. Orders kunnen op werkdagen enkel worden afgehaald in onze magazijnen tussen 8.00u - 10.00u. Hierbij houden we wel de volgende veiligheidsregels in acht: 
1. De afstand van 1,5 meter wordt gewaarborgd; 
2. Er worden geen ‘bonnen’ afgetekend; 
3. De klant laadt zijn/haar spullen zoveel mogelijk zelf in zijn auto/bus; 
4. Klanten dienen zich vooraf aan te melden met reden van hun komst. Bij de orderintake geef je aan hoe laat je wil komen. Zo worden grotere groepen bezoekers tegelijk voorkomen.