text.skipToContent text.skipToNavigation

Dispersielijmen.

Wakol Intercoll D3525

Wakol Kleber 5046

Wakolex 3511

Wakol Intercoll D3525
wakol kleber 5046
Wakolex 3511
De Wakol Intercoll D3525 is ammoniak-arme latex voor cacheren, voeringverlijming en inlegzolenverlijming.

Toepassing:
Intercoll D3525 is een waterhoudende dispersielijm voor het in een lijmbed leggen van dekzolen en voor de laminering van leer op binnenbekledingsmaterialen bij de vervaardiging van schachten. De lijm wordt met een rol of een sproeiapparaat opgebracht. Het verlijmen vindt eenzijdig plaats in natte toestand of aan beide zijden volgens de contactmethode. Intercoll D3525 is zowel geschikt voor het verlijmen van dekzolen van leer of synthetische materialen op brandzolen van lefa- of texon-materiaal als voor het lamineren van alle gangbare binnenbekledingsmaterialen op leer bij het vervaardigen van schoenschachten. 


 
De Wakolex 5046 is synthetische latex voor cacheer- en voeringverlijming.

Toepassing:
Wakolex-lijm 5046 is een waterhoudende dispersielijm voor het overtrekken van hakken. Hij wordt opgebracht door middel van strijken, spuiten of rollen. Het verlijmen vindt aan beide zijden plaats volgens de contactmethode. Walp;ex-lijm 5046 is geschikt voor de contactverlijming van zuigende materialen. In combinatie met de speciale lijm 1891 of de dompellijm AT 19 is de contactverlijming van zuigende overtrekmaterialen met niet-zuigende hakmaterialen mogelijk. 

De Wakolex 3511 is latex voor cacheer- en voeringverlijming.

Toepassing:
Met vele hechtingsmogelijkheden voor het verlijmen van inlegzolen van leder en synthetische materialen met een achterzijde van weefsel op lefa, leder, karton,texon alsmede voor het cacheren van leder en synthetische voeringsmaterialen voor de vervaardiging van schoenschachten.