text.skipToContent text.skipToNavigation

Reinigingsmiddelen/verdunners.

Aceton chemisch zuiver


Maiburg-Aceton-chemisch-zuiver

Aceton verwijdert eenvoudig contactlijmresten van HPL.

NE 5

 
Maiburg-Verdunner-NE5


Oplosmiddel NE 5 is geschikt voor het verdunnen en reinigen van alle kunstrubber - en polychloropreenlijmen en als kwastenreiniger.

Gebruiksaanwijzing:
In geval van toepassing van oplosmiddelen voor de verlaging van de viscositeit, dient er op gelet te worden, dat er na het uitstrijken nog voldoende lijm achterblijft. Anders bestaat het gevaar van een schijnhechting. Uitgaande van het veilig denken en werken, dient het verdunnen van lijmsoorten tijdens de verwerking tot enkele uitzonderingen beperkt te blijven. In plaats daarvan bevelen wij speciaal samengestelde lijmsoorten aan te gebruiken, die een gelijkblijvende kwaliteit van het product garanderen.

Maiburg Reiniger & Remover


Maiburg-Reiniger-&-Remover


Maiburg Reiniger + Remover is een natuurlijke, niet giftige ontvetter die absoluut chloorvrij is, waaraan plantaardige extracten ( terpenen ) zijn toegevoegd. Het product is speciaal ontworpen voor de professionele gebruiker. Door de diep penetrerende werking is Maiburg Reiniger + Remover zeer zuinig in gebruik.

Toepassing:
Maiburg Reiniger + Remover is zeer effectief als ontvetter van vloeren, metalen, machines en smeerputten. Ook is het product zeer geschikt voor het verwijderen van smeltlijm- en contactlijmresten op gemelamineerde en geplastificeerde oppervlakken, deconserveren van onderdelen, behandeld met tectyl, co-polymeren of paraffineachtige conserveringsmiddelen, maar ook teer en bitumen en van dakdekkerapparatuur en wegenbouwmachines.

Maiburg Degreaser Fresh 80


Maiburg-Degreaser-Fresh-80

Degreaser Fresh 80 is een natuurlijke, niet giftige ontvetter die absoluut chloorvrij is, waaraan plantaardige extracten (terpenen) zijn toegevoegd. Het product is speciaal ontwikkeld voor de professionele gebruiker. Door de diep penetrerende werking is Degreaser Fresh 80 zeer zuinig  in het gebruik.

Toepassing:
Degreaser Fresh 80 is zeer effectief als ontvetter van vloeren, metalen, machines en smeerputten. Ook is het product zeer geschikt voor het verwijderen van smeltlijm - en contactlijmrestanten op gemelamineerde en geplastificeerde oppervlakken, deconserveren van onderdelen behandeld met tectyl, co-polymeren of paraffineachtige conserveringsmiddelen, maar ook teer en bitumen en van dakdekkers apparatuur en wegenbouwmachines.