string(181) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'verpakken---end-of-line-packaging' ORDER BY modules_description"
Verpakken - End of line packaging - Maiburg | Schuurtechniek - Lijmen - Hout- Lecol

Verpakken - End of line packaging

Hotmelts en natuurlijk ook koudlijmen (PVAc en VAE) voor elke barrière, coating, laminaat op massief- en golfkarton. De kwalitiets- en rendements verbeteringen die de laatste jaren zijn gerealiseerd in het opzetten en sluiten van hulsdoosjes, tray’s en omdozen zijn ongekend.

 

Dit allemaal na omschakeling van de traditionele EVA gebaseerde hotmelts naar de verder doorontwikkelde Metalloceen hotmelts Advantra™ en swift®therm advantage.

 

Sterk verbeterde thermische stabiliteit en dus significant verminderde kans op aanzetting / randvorming in de tank en verstopping van de nozzles, geen walm, met een daarbij = 20% lager verbruik en minder onderhoud aan apparatuur en vervanging van onderdelen.

Haal het maximale Productie rendement en neem contact met ons op zodat wij u vrijblijvend advies op maat kunnen aanbieden.

Overzicht toepassingen - Verpakken / End of Line Packaging - Hot melts

Overzicht toepassingen - Verpakken / End of Line Packaging - High End performance lijmen

 

Wenst u advies of wilt u meer informatie over een van onze lijmen?