Lijmen

Maiburg Lijmen is specialist op het gebied van lijm en lijmtechniek voor met name de hout-, leder- en polyetherverwerkende industrie en kenmerkt zich door een klantgerichte instelling. Nooit misgrijpen. Dus een perfecte onderlinge afstemming en timing. Dat geeft het enige juiste resultaat. Teamwork en vertrouwen is van cruciaal belang voor hoogstaande prestaties. Een vanzelfsprekendheid die zeker ook opgaat voor de verlijming van materialen!

Ga voor de juiste keuze…
Het bepalen van de juiste lijm voor uw specifieke toepassing is een absolute must. Wij beantwoorden deze  eis met een afgerond assortiment hoogwaardige lijmen en alle daarbij behorende producten voor professionele toepassing. In samenwerking met  topproducenten is een assortiment tot stand gekomen voor verlijmingen in met name de hout-, polyether- en lederverwerkende industrie. Verder hechten wij veel belang aan een juiste diagnose van uw wensen en behoeften, zodat u zich voortdurend weet gesteund, geadviseerd en begeleid. Ons assortiment is verdeeld in vier branches:

Houtverwerkende industrie

Binnen de houtverwerkende industrie zijn goede contactlijmen en houtlijmen van groot belang. Maiburg Lijmen heeft voor u de juiste lijm.Bekijk assortiment


Polyetherverwerkende industrie

Voor het verlijmen van polyether, zoals matrassen en zitmeubelen, heeft Maiburg Lijmen ook een totaalpakket voor u met de beste lijmen, zoals de oplosmiddelhoudende lijmen van Intercoll.  Bekijk assortiment


Lederverwerkende industrie

Maiburg Lijmen beschikt ook over een totaalpakket gericht op de lederverwerkende industrie en met name producten voor de schoenindustrie, zoals universele zolenlijm, maar ook voor schoenreparatie en orthopedie en (klein)lederwaren.Bekijk assortiment


Overige industrie

Behalve voor de hout-, polyether- en lederverwerkende industrie omvat het leveringsprogramma van Maiburg Lijmen speciale producten voor andere branches. Voorbeelden daarvan zijn de scheepsbetimmering, flight case bouw, isolatietechniek en karpetten.  Bekijk assortiment

 

Maiburg LinkedinMaiburg Twitter

 

Zoeken in voorraadassortiment


Met bovenstaand zoekveld kunt u direct in ons uitgebreide en actuele voorraadprogramma zoeken.

Klik na het invoeren van uw zoekopdracht op de button en u wordt doorgeschakeld naar de bijbehorende zoekresultaten in de Maiburg online catalogus.


Nieuws

  • Inside/Inside platform interieur

    Maiburg vindt duurzaamheid belangrijk en wil haar relaties daarom goed informeren over dit thema. Ook nieuwe productontwikkelingen en initiatieven ondersteunt Maiburg graag. Daarom is Maiburg als founding partner verbonden aan het Inside/Inside platform interieur.

  • Maiburg introduceert innovatief systeem op het gebied van afvullen

    Maiburg blikt terug op een zeer geslaagde editie van Houtpro+ 2017 waar het bedrijf haar laatste noviteit op lijmgebied aan de houtverwerkende industrie voor het eerst presenteerde; de Maiburg Gluetender.

  • MAIGREEN - informatie en producten voor duurzaam bouwen

    Voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzaamheid heeft Maiburg de MAIGREEN®-brochure gemaakt. Hierin informatie over duurzaam bouwen en relevante keurmerken/certificeringen in relatie tot plaatmateriaal, lijmen en/of producten voor installatie van vloerbedekking. 

Bekijk alle nieuwsberichten