string(154) "SELECT * FROM maiburg.mai_modules WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'lijmen' ORDER BY modules_description"
Maiburg Lijmen | Specialist in lijmen

Lijmen

Maiburg Lijmen is specialist op het gebied van lijm en lijmtechniek voor met name de hout-, verpakkings-, papierverwerking, leder- en polyetherverwerkende industrie en kenmerkt zich door een klantgerichte instelling. Nooit misgrijpen. Dus een perfecte onderlinge afstemming en timing. Dat geeft het enige juiste resultaat. Teamwork en vertrouwen is van cruciaal belang voor hoogstaande prestaties. Een vanzelfsprekendheid die zeker ook opgaat voor de verlijming van materialen!

Ga voor de juiste keuze…
Het bepalen van de juiste lijm voor uw specifieke toepassing is een absolute must. Wij beantwoorden deze  eis met een afgerond assortiment hoogwaardige lijmen en alle daarbij behorende producten voor professionele toepassing. In samenwerking met topproducenten zoals Wakol en H.B. Füller is een assortiment tot stand gekomen voor verlijmingen in met name de houtverwerkende-, polyether, leder- en verpakkingsindustrie. Verder hechten wij veel belang aan een juiste diagnose van uw wensen en behoeften, zodat u zich voortdurend weet gesteund, geadviseerd en begeleid. Ons assortiment is verdeeld in vijf branches:

Houtverwerkende industrie

Binnen de houtverwerkende industrie zijn goede contactlijmen en houtlijmen van groot belang. Maiburg Lijmen heeft voor u de juiste lijm.Bekijk assortiment


Etiketteren, end-of-line packaging en papierverwerking

 • Etiketteren en labelling van blik, (gecoat) glas, papier en kunststof
 • End-of-line packaging; voor elke barrière, coating, laminaat of massief golfkarton, hulsdoosjes, tray’s en omdozen
 • Papierverwerking; kartonnage, grafische toepassingen, enveloppen, billboards, hygiënische producten zoals toilet- en keukenrollen

Lijm moet een betrouwbare en onopvallende factor zijn in uw productieproces en zorgen voor een maximaal haalbare efficiency en een hoog overall line-rendement! Daar zorgen onze specialisten voor.


Polyetherverwerkende industrie

Voor het verlijmen van polyether, zoals matrassen en zitmeubelen, heeft Maiburg Lijmen ook een totaalpakket voor u met de beste lijmen, waaronder verschillende hotmelt lijmen.  Bekijk assortiment


Lederverwerkende industrie

Maiburg Lijmen beschikt ook over een totaalpakket gericht op de lederverwerkende industrie en met name producten voor de schoenindustrie, zoals universele zolenlijm, maar ook voor schoenreparatie en orthopedie en (klein)lederwaren.Bekijk assortiment


Overige industrie

Behalve voor de hout-, polyether- en lederverwerkende industrie omvat het leveringsprogramma van Maiburg Lijmen speciale producten voor andere branches. Voorbeelden daarvan zijn de scheepsbetimmering, flight case bouw, isolatietechniek en karpetten.

 

Maiburg LinkedinMaiburg Twitter

 

Zoeken in voorraadassortiment


Met bovenstaand zoekveld kunt u direct in ons uitgebreide en actuele voorraadprogramma zoeken.

Klik na het invoeren van uw zoekopdracht op de button en u wordt doorgeschakeld naar de bijbehorende zoekresultaten in de Maiburg online catalogus.


Nieuws

 • Onderhoud webshop

  Aanstaand weekend wordt aan onze webshop onderhoud uitgevoerd. Werkzaamheden starten vrijdagmiddag om 16.00 uur. Tijdens deze werkzaamheden is de webshop helaas buiten gebruik. De verwachting is dat u zaterdag ochtend weer online kunt bestellen. 

 • Openingstijden / leveringen rond Kerst en Nieuwjaar

  In verband met de komende feestdagen zijn onze openingstijden en leveringen bij Maiburg en Lecol in week 51, week 52 en week 1 gewijzigd. Graag willen wij u hierop alvast attenderen.

 • Najaarsactie houtverwerkende industrie van start

  Wist u dat wij een enorm assortiment aan bijproducten hebben, welke een goede aanvulling zijn op ons reguliere aanbod? Producten van ons die u niet kent, maar ongetwijfeld wel gebruikt! In onze najaarsactie zetten we een kleine selectie uit dit assortiment in de spotlights.

Bekijk alle nieuwsberichten