string(188) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'wakol-pu280-polyurethaan-voorstrijkmidel' ORDER BY modules_description"
LECOL | Wakol PU280 Polyurethaan voorstrijkmiddel

Wakol PU280 Polyurethaan voorstrijkmiddel

Wakol PU280 is geschikt voor het voorstrijken van zuigende en niet-zuigende ondergronden evenals voor het verstevigen van stukgelopen dekvloeren. Ook geschikt voor het afsluiten van capillair opstijgend vocht en verhoogd restvochtigheid tot max. 6 CM% in cementgebonden dekvloeren zonder vloerverwarming,met vloerverwarming tot max. 3 CM%.

  • Verbruik per m²: ca. 100-150 g/m² als voorstrijkmiddel, ca. 250-350 g/m² als vochtscherm
  • Verpakking (bestelnr.): 5 kg (124166) / 11 kg (122289)

 

Vochtscherm in een handomdraai

Een vochtscherm plaatsen is nodig voor vloeren die snel na het storten gelegd moeten worden en in situaties waarin voor extra zekerheid gekozen wordt. Lange wachttijden zijn daarbij een doorn in het oog. Nu niet meer! Met het volgende systeem zijn de wachttijden tot een minimum beperkt:
1 laag Wakol PU280 & 1 laag Wakol D3045

De wachttijd tussen de 2 lagen is namelijk maar 1 uur, waar normaal gesproken 12 uur voor staat! U hebt dus met dit systeem binnen 2,5 uur een vochtscherm onder uw egaline zitten. Een enorm voordeel.

De voordelen op een rijtje:

  • kortere wachttijden
  • minder materiaal nodig
  • minder arbeidskosten

De vloerbedekkingen, mits gelijmd met Wakol-lijmen, die met dit systeem te verlijmen zijn, zijn textielvloerbedekkingen, PVC- en CV-vloerbedekkingen en kurk vloerbedekkingen.

Binnen 2,5 uur een vochtscherm onder uw egaline!