string(158) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'spaaractie' ORDER BY modules_description"
LECOL | Spaaractie

DOE MEE MET ONZE SPAARACTIE!

 

Doe mee met de LECOL SPAARACTIE en spaar voor leuke GRATIS producten bij aankoop van de LOBASOL® HS 2K ImpactOil (transparant of een van de 18 kleuren). De actie start op 15 juni 2017!

                 

HOE WERKT HET?

Op elk blik van de hoogwaardige oplosmidelvrije 2K-impregneerolie LOBASOL® HS 2K ImpactOil en LOBASOL® HS 2K ImpactOil Colour zit een sticker ter waarde van 1 punt (1 sticker op de 0,75 kg verpakking en 2 stickers op de 2,5 kg verpakking). Hiermee spaar je voor leuke GRATIS producten (van klein tot groot). Bij 3 stickers heb je al een McDonalds-bon t.w.v. € 7,50 te pakken. Maar je kunt ook doorsparen voor bijvoorbeeld een gratis ticket van de Efteling, een Multi Glipper of zelfs een Bosch-accuboormachine t.w.v. € 190,- incl. BTW. Plak elke sticker op de spaarkaart. Stuur de spaarkaart terug, zodra je voldoende punten hebt gespaard voor jouw gewenste GRATIS cadeau. Geef op de spaarkaart aan welk cadeau je wenst te ontvangen. Vul ook je gegevens in en stuur vervolgens de spaarkaart op naar: Lecol Chemie BV, Antwoordnummer 12, 5140 VB, WAALWIJK* (postzegel is niet nodig).


WAAR KUN JE VOOR SPAREN?

3 spaarpunten = McDonalds-bon t.w.v. € 7,50

6 spaarpunten = Bioscoopbon of Staatslot t.w.v. € 15,-

15 spaarpunten = Entreekaart Efteling of Walibi t.w.v. € 37,50

20 spaarpunten = Multi Glipper (met houder) t.w.v. € 50,- incl. BTW

30 spaarpunten** = Bosch-decoupeerzaag (GST90E) t.w.v. € 132,50 incl. BTW

40 spaarpunten** = Bosch-accuboormachine (GSR12V-20) t.w.v. € 190,- incl. BTW ACTIEVOORWAARDEN

  • U kunt meedoen aan deze actie als u een parketzaak heeft of als u zelf vloeren legt als ZZP’er. U dient wel ingeschreven te staan bij de KvK. Groothandelaren zijn uitgesloten van deelname.
  • De actie loopt van 15.06.2017 t/m 03.12.2017. De compleet ingevulde retour ontvangen spaarkaarten* kunnen dus tot 3 december worden ingestuurd.
  • U mag zo vaak meedoen als u wilt
  • U kunt ook extra punten verdienen om zo sneller tot het spaardoel te komen! Plaats hiervoor een project met foto van een vloer en het blik LOBASOL® HS 2K ImpactOil en een positieve kreet op Pinterest, LinkedIn of Instagram en ontvang een extra punt per project. Met een maximum van 5 projecten per klant. Het project dient ter beoordeling te worden aangemeld bij marketing@lecol.nl. Bij goedkeuring krijgt u een punt per post opgestuurd.
  • De spaarpunten zijn niet inwisselbaar voor contant geld.
  • U ontvangt binnen 2 tot 4 weken uw cadeau op het door u opgegeven adres op de spaarkaart.
  • Is de spaarkaart vol, vraag een nieuwe aan via marketing@lecol.nl
  • Over de voorwaarden kan niet worden gecorrespondeerd

 

LOBASOL® HS 2K IMPACTOIL;
VOOR EEN HOOGWAARDIGE AFWERKING VAN UW VLOER

De LOBASOL® HS 2K ImpactOil is doorontwikkeld. Deze in 19 levendige natuurlijke kleuren verkrijgbare oplosmiddelvrije impregneerolie is makkelijker aan te brengen, heeft een nog beter indringend vermogen en de geur is aangenamer. Naast deze verbeteringen blijft het product zijn unieke eigenschappen behouden, zoals de kracht van het tweede component, waardoor de vloer een nog betere en snellere bescherming krijgt. Probeer hem zelf eens en doe meteen mee met de spaaractie! Eerst nog meer info over het product, klik dan hier.

 

                 

 

* Alleen volledig ingevulde spaarkaarten worden in behandeling genomen.
** Spaar je voor een Bosch-machine, dan zijn je punten meer waard dan bij de andere cadeaus!