string(158) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'monsterbox' ORDER BY modules_description"
LECOL | Monsterbox Lak

MONSTERBOX LAKAFWERKINGEN

Zie hier ons complete assortiment lakafwerkingen van LOBA in een fraai jasje, oftewijl onze nieuwe MONSTERBOX LAKKEN EN KLEUREN! Ideaal voor elke parketspeciaalzaak en voor elke vloerenlegger. Staat mooi in elke showroom en is ook erg makkelijk mee te nemen naar een klant. Met deze luxe monsterbox kunt u dus zeker sier maken bij uw klant!

De monsterbox bevat 24 lakmonsters, op eiken vervaardigd (behalve nummer 1, dat is bamboe) en afgewerkt met onze gekleurde lakken. Zo kunt u samen met de klant bepalen welke lakafwerking de voorkeur heeft. Er kan worden gekozen uit 11 kleuren en transparant*, al dan niet in combinatie met een voorkleuring voor intensere kleurschakeringen. Ook kan er worden gekozen uit verschillende matgraden, van glanzend tot onzichtbaar, en is er nog de mogelijkheid om te kiezen voor een extra slijtvaste laag. In dit schema ziet u de opbouw van de verschillende afwerkingen op de 24 lakmonsters.

Voordelen monsterbox i.c.m. het verkoopconcept:

  • 24 houtmonsters in een monsterbox afgewerkt met een soft touch laminaat hetgeen zorgt voor de luxe uitstraling
  • Volledig uit te klappen en neer te zetten.
  • Eenvoudig weer in te klappen en te sluiten met een magneetsluiting. Hierdoor is het makkelijk mee te nemen.
  • Indien u in het bezit bent van een monsterbox, bent u ook meteen monsterboxdealer.
  • Gratis monsterservice. Lecol stuurt een gratis monster direct naar uw klant.
  • Beschikking over gratis leaflets waarin het systeem wordt uitgelegd. Leaflet voor de detaillist is inmiddels beschikbaar, voor de consument volgt zsm.
  • Lecol gaat via o.a. social media consumenten direct benaderen. Bij contact met de consument kunt u via onze website een monster aanvragen en wij sturen het direct naar de consument. Leads sturen wij ook gratis door naar de monsterboxdealer(s) die dicht in de buurt van de consument zit.

* Andere kleurenschakeringen zijn ook mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden bij uw Lecol-vertegenwoordiger. 

 

MEER PRODUCTINFORMATIE

Wilt u meer weten over de afzonderlijke lakproducten, klik dan op onderstaande linken:

 

MONSTERAANVRAAG

Bent u een monsterboxhouder
Heeft u reeds een monsterbox in uw bezit en wilt u voor uw klant / de consument een bepaalde kleur/afwerking aanvragen, doe dit dan via onderstaande button Monster aanvragen. Wij sturen het houtmonster zsm direct naar hem/haar op, zodat ze het snel in huis hebben en u er geen omkijken naar heeft. U ontvang een bevestiging dat het monster is verstuurd, zodat u weet wanneer u het kunt opvolgen. NB: vul bij Debiteurnummer in: CONSUMENT

Bent u een consument
Wilt u voor uzelf een bepaalde kleur/afwerking aanvragen, doe dit dan via onderstaande button Monster aanvragen. Wij sturen het houtmonster zsm direct naar u op, zodat u met dit monster in de hand goed kunt zien of het in uw interieur past. Let op: het kleurresultaat is altijd afhankelijk van het gebruikte hout en de methode van schuren. Probeer de kleur dus altijd uit op uw eigen vloer!