string(180) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'lecol-care---onderhoud-terrassen' ORDER BY modules_description"
LECOL CARE | Onderhoudsmiddelen voor uw (buiten)terras

Lecol Care - onderhoud terrassen

Bij een olievloer zorgt de aangebrachte olielaag voor bescherming van het hout, ook voor terassen buiten. Met reiniging en onderhoud zorgt u ervoor dat de vloer schoon en hygiënisch blijft en tevens dat de beschermlaag in topconditie blijft. Dit laatste komt een lange levensduur zeer ten goede.

 

"Dagelijkse" reiniging

 

Periodiek

intensief reinigen

Onderhoud

 

Terrassen

 

 

n.v.t.

 

 

Lecol Intense Cleaner OH27

 

 

                          

 Periodiek intensief reinigen

Voor periodiek intensief reinigen gebruikt u:

 Lecol Intense Cleaner OH27

Na intensief gebruik van de vloer kan ernstige(re) vervuiling optreden. Reinig in dat geval de vloer met Lecol Intense Cleaner OH27. Dit product is namelijk ook uitstekend geschikt voor het reinigen van een olievloer buitenshuis. Dit product dringt diep door in het vloeroppervlak waardoor een diepere en dus meer intensieve reiniging plaatsvindt.

Hulpmiddelen

Bij de erkende Lecol-dealers zijn een aantal handige hulpmiddelen verkrijgbaar. Met behulp hiervan kunt u uw vloer vakkundig en tevens eenvoudig reinigen en onderhouden. Klik hier voor een volledige overzicht van alle hulpmiddelen.