string(187) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'inschrijfformulier-dag-van-de-innovatie' ORDER BY modules_description"
LECOL | Dag van de Innovatie

Inschrijfformulier DAG VAN DE INNOVATIE 2018


Schrijf u GRATIS in via onderstaand inschrijfformulier. Onder aan de pagina vindt u de dagindeling om een beter beeld te krijgen van wat u kunt verwachten. We houden u verder via de mail op de hoogte van deze dag! Houd uw mailbox dus goed in de gaten. 


Uw gegevens worden gebruikt om u te informeren over de Dag van de Innovatie 2018. Na deze dag informeren wij u over onze producten en diensten. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.

*  Debiteurnummer**:
*  Bedrijf:
    Voorletter(s):
*  Achternaam:
*  Adres:
*  Postcode:
*  Plaats:
*  E-mailadres:
*  Mobiel:
    Telefoon:
    Definitieve inschrijving:
*  Ik kom in het totaal met ... gezinsleden (met een maximum van 4)***:
*  Vul a.u.b. de getoonde veiligheidscode in:
   

 

* Verplichte velden.
** Vul hier het debiteurnummer in dat op de uitnodiging staat die u heeft ontvangen.
*** U ontvangt voor maximaal 4 personen een gratis toegangskaartje en 1 parkeerkaart per gezin. Deze worden op locatie verstrekt.

Ga terug naar dagvandeinnovatie.lecol.nl

 

PROGRAMMA

Het seminar begint om 10.45 uur en duurt tot 13.15 uur. U kunt samen met het gezin om 10.30 uur al het park in. Dat betekent een half uur voordat alle andere gasten erin mogen, hoe tof is dat! Na het ‘formele’ gedeelte kunt u voor de rest van de dag gezellig aansluiten bij uw gezin en genieten van het mooie park. Het park is lekker lang open (tot 19 uur) en geheel in winterse sferen, dus maak er naast een informatieve ook een gezellige dag van! 

Gedurende 2,5 uur zullen de volgende drie onderwerpen aan bod komen:

1. Vloerkoeling en - verwarming

Hoe kan ik het beste mijn vloer voorbereiden op vloerverwarming/-koeling? Een onafhankelijke gastspreker zal alle facetten bespreken en met de beste tips & trucs komen.

2. Het nieuwe krasvrij schuren.

Steeds meer vloeren worden ingekleurd (olie of lak). Doordat de kleurpigmenten de schuurkrassen van het schuurwerk accentueren, is de kwaliteit van het schuren echter veel kritischer en essentiëler geworden. Lecol heeft nu een geheel nieuw schuursysteem ontwikkeld waarbij schuurkrassen echt vrijwel helemaal voorkomen kunnen worden. Zo wordt de kostbare houten vloer nog veel mooier!

3. Uitbreiding van het assortiment PreTone watergebaseerde beitsen

Lecol presenteert de nieuwste kleuren in de voorbehandeling van ingekleurde impregneeroliën en grondlak. Zo ontstaan er nog mooiere kleureffecten op uw houten vloer.

 

 

 

 

DATUM

ZONDAG 18 NOVEMBER 2018

 

LOCATIE

DE EFTELING (Europalaan 1, 5171 KW, Kaatsheuvel)