string(157) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'renovatie' ORDER BY modules_description"
LECOL | Renovatie houten vloeren en parket

Renovatie van houten vloeren en parket

Als een vloer gerenoveerd moet worden, komen daar verschillende stappen bij kijken. Allereerst moet de bestaande vloer geinspecteerd worden. Moet de vloer alleen geschuurd en/of afgewerkt worden of zijn er ook delen te vernieuwen. Kortom een goede vloerinspectie is het halve werk.


Schuren

Voor het schuren van een te renoveren/restaureren vloer hebben wij voor u de juiste machines. Bekijk in het menu Schuur-/boenmachines alle schuurmachines. Denk daarbij aan de alom bekende Lägler Hummel bandschuurmachine en de ergonomische Lägler Unico kantenschuurmachine.

Dowload hier ook de Lägler-folder: Sanding of wooden floors (Engels). Hierin leest u hoe u in elke sistuatie dient te schuren om te zorgen voor het beste resultaat en dus de mooiste vloer.


Afwerken

Met onze afwerkingsproducten maken wij vervolgens uw vloer weer als nieuw! Als afwerking kunt u kiezen voor lak, olie of was. Ook deze producten hebben wij in het assortiment zitten:

  • onze LOBADUR®-lakken zijn 100% aanzetvrij
  • met de LOBASOL® HS Akzent 100 Oil (Colour) heeft u de beste impregneeroliën in handen
  • de Lecol Balsem is een perfecte olie-/wascombinatie

U ziet dus dat ook voor het renoveren of restaureren van een houten vloer of parket u bij Lecol aan het juiste adres bent!