string(163) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'garantie-advies' ORDER BY modules_description"
LECOL | Garantie & Advies

Garantie & Advies

Lecol levert u graag de zekerheid van een gemakkelijke en betrouwbare realisatie van uw projecten. Dat maken we o.a. waar door actieve projectondersteuning, het verstrekken van professioneel advies en betrouwbare informatie, het uitvoeren van Arbo-keuringen en natuurlijk onze certificeringen. 

Lecol Informatie Centrum (LIC)
Naast concrete projectondersteuning delen wij onze kennis ook graag met u tijdens onze workshops en seminars. Naar wens organiseren we deze bij u op de werkvloer of in het Lecol Informatie Centrum (LIC) in Waalwijk. Hier beschikken wij over een speciale praktijkruimte, waarin producten en machines uitgebreid kunnen worden gedemonstreerd. Wij vinden het een eer onze kennis en ervaring met u te delen en informatie over nieuwe producten persoonlijk over te dragen. Eventueel kan het programma worden afgestemd op de specifieke wensen en/of situatie van uw bedrijf. Kortom, een perfecte kans om uw kennis uit te breiden of te verdiepen. Uiteraard bespreken wij graag de mogelijkheden met u!

Documentatie
Ook op andere terreinen besteden wij veel aandacht aan klantgerichte informatie-overdracht. U kunt daarbij denken aan brochures, onze (technische) buitendienstmedewerkers, schriftelijke adviezen, duidelijke productidentificatie en informatie op etiketten.

Maar ook met deze website proberen wij u zo goed mogelijk te informeren over onder meer producten en toepassingen. Onder andere kunt u op de website Technische Merkbladen en Veiligheidsbladen van onze producten downloaden. Verder hebben wij diverse Adviezen op schrift gezet waarvan een voorbeeld 'verlijming op vloerverwarming' is.

Kwaliteit staat voorop!
Daar wij hoge eisen stellen aan onze producten, toetsen wij deze regelmatig aan de kwaliteitsnormen en andere criteria die wij hebben opgesteld op basis van de wensen en eisen van onze relaties. Zowel bij onze leveranciers als in het Lecol Informatie Centrum worden hiervoor regelmatig uitgebreide testen uitgevoerd.

Projectondersteuning en advies
Wenst u ondersteuning op de werkvloer van één van onze adviseurs! Neem dan contact op met onze afdeling verkoop, telefoonnummer (0416) 566 540 of e-mail verkoop@lecol.nl.