string(176) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'dustcontrol-stofvrij-schuren' ORDER BY modules_description"
Dustcontrol: stofvrij schuren - Maiburg | Schuurtechniek - Lijmen - Hout- Lecol

Dustcontrol: stofvrij schuren

Lecol introduceert in samenwerking met All in Techniek de Dustcontrol DC 2800a, een TNO-goedgekeurde stofzuiger die in de praktijk aan al uw wensen als parketlegger voldoet. Met deze stofzuiger kunt u uitstekend stofvrij schuren. Hierdoor beschermt u de gezondheid van uzelf en van uw personeel en voldoet u aan de Arbo-wetgeving.

  • Artikelnr.: 122173

 

De Dustcontrol biedt u diverse voordelen:

  • Bespaar tot € 1.000 per jaar in vergelijking tot systemen die op de markt verkrijgbaar zijn! U heeft namelijk nauwelijks kosten voor het gebruik van stofzakken.
  • Het is een lichte en relatief kleine stofzuiger. Zeer gemakkelijk te vervoeren en te verplaatsen. Ook het verplaatsen op trappen naar verdiepingen is geen enkel probleem.
  • Door de cycloonwerking van het filter raken de filterzakken niet verstopt en is er dus geen sprake van zuigverlies, zoals bij andere aanbieders wel het geval is.
  • De Dustcontrol 2800a stofzuiger is een degelijke, speciaal voor professioneel gebruik, ontwikkelde stofzuiger die zeer geschikt is voor de afzuiging van gezondheidsgevaarlijke stoffen.
  • Er is een autostartsysteem in deze stofzuiger ingebouwd, zodat de stofzuiger automatisch vertraagt inschakelt op het moment dat u uw schuurmachine aanzet. Hierdoor ontstaat er geen te hoge piekspanning en kunt u dus beide machines op één groep zetten (met maar één kabel). Een bijkomend voordeel is ook nog dat u met dit autostartsysteem geen twee knoppen hoeft in te schakelen.

Lecol levert de stofzuiger met alles erop en eraan. Zo worden een antistatische zuigslang van5 meteren een set rubberen aansluitmoffen meegeleverd, zodat de stofzuiger op iedere gangbare schuurmachine is aan te sluiten zonder luchtlekken. Verder is het pakket nog voorzien van een zuigmond en buizen, zodat u met deze stofzuiger ook de vloer kunt stofzuigen.

H x B x L in mm:

1110 x 440 x 550

 

Gewicht:

 19 KG
 

Inlaat:

 

Ø50 mm

 

Slanglengte:

 

5 m(Ø38 mm)

 

Max. onderdruk:

 

24 kPa

 

Max. luchtstroom:

 

190 m³/uur

 

Vermogen:

 

1400 W, 230 V

 

Oppervlak fijnfilter:

 

polyester 1,5 m²

 

Afscheidingsgraad fijnfilter:

 

99,995%

 

Oppervlak HEPA filter:

 

0,85 m²

 

Opvangcapaciteit:

 

40 L

 

Geluidsniveau:

 

68 dB (A)