string(165) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'dagvandeinnovatie' ORDER BY modules_description"
LECOL | Dag van de Innovatie

DAG VAN DE INNOVATIE

IN OUWEHANDS DIERENPARK, TERWIJL HET GEZIN ZICH VERMAAKT IN HET PARK

Let op: de ochtgendsessie zit inmiddels vol! Alleen nog plek voor de middagsessie!

 

JE MAG DIT NIET MISSEN!

Waarom niet? Tijdens een sessie van ca. 3 uur zullen wij ons nieuwe unieke verkoopconcept voor wat betreft lakafwerking presenteren en zal Gyvlon alle wetenswaardigheden vertellen over anhydriet vloeren. Terwijl jij deze kennis opdoet, kan de rest van het gezin de dag alvast nuttig & aangenaam besteden in Ouwehands Dierenpark, want daar zal deze dag georganiseerd worden! Hierna ben jij weer volledig op de hoogte en ga je met een goed en positief gevoel weer terug naar huis. Of je kiest er voor om nog even met je gezin het gezellige dierenpark in te gaan en zo ook nog de reuzenpanda’s Xing Ya en Wu Wen en hun unieke verblijf te bewonderen tijdens een rondleiding met een gids, speciaal voor alle Lecol-gasten!


PROGRAMMA

Gedurende 1 sessie zullen er twee onderwerpen aan bod komen:

1. Anhydriet dekvloeren
De heer Schinkel van Bouw Technologie RDA BV presenteert i.s.m. Gyvlon alle wetenswaardigheden over anhydriet dekvloeren. 

2. LOBADUR® Lakafwerking
Lecol presenteert een compleet en uniek verkoopconcept voor gelakte gekleurde vloerafwerkingen.

Er is een ochtendsessie van 9.30u - 12.30u en een middagsessie van 13.30u - 16.30u. Beide sessies zijn identiek. Kies de sessie die het beste aansluit bij jouw planning! Tussen de twee sessies door is er een lunch voor de deelnemers van de sessies. Zo kan er nog gezellig even nagepraat worden. De gezinsleden ontvangen een lunchbon die in het park besteed kan worden. Jij en je gezin kunnen ook meteen al om 9.30u het dierenpark in (waar iedereen ontvangen wordt met koffie en gebak). Het park is geopend tot 17.00u, dus maak hier gebruik van en benut de hele dag!


Nieuwsgierig? Schrijf je nu in!

Een interessant event in een leuk familiedierenpark op een centraal gelegen en goed bereikbare locatie in Nederland dat je niet WIL missen! Schrijf je dus snel in met je hele gezin voor de ochtend- of middagsessie (en pik gezellig de lunch mee!). 

 

 

 

 

 

 

 

DATUM

ZONDAG 19 NOVEMBER 2017

 

LOCATIE

OUWEHANDS DIERENPARK (Grebbeweg 111, 3911 AV, Rhenen)


 Exclusief voor professionele parketleggers en parketspeciaalzaken!