string(165) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'dagvandeinnovatie' ORDER BY modules_description"
LECOL | Dag van de Innovatie

DAG VAN DE INNOVATIE 2018: SPECIALE EDITIE

UW GEZIN VERMAAKT ZICH INTUSSEN AL IN HET ADEMBENEMENDE PARK

 

INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJK!!


VOOR WIE EEN SUPERTOFFE INFORMATIEVE DAG WIL BELEVEN!

Dat is wat wij willen en dat is wat wij u - én uw gezin - kunnen bieden op deze dag. Daarom hebben we u als speciale relatie persoonlijk uitgenodigd (middels een gedrukte mailing) voor een unieke editie van de Dag van de Innovatie op 18 november 2018. Gedurende 2,5 uur snijden wij een aantal innovatieve (hot) items op het gebied van installatie en af werking van vloeren aan die u niet wilt missen. Terwijl wij u dit op een schitterende locatie presenteren, kan de rest van het gezin de dag alvast nuttig & aangenaam besteden in een mooi en heel gezellig familiepark. En waar is dat dan? U raadt het al, in het mooiste attractiepark van Nederland, de Efteling natuurlijk. Een wereld vol wonderen, daar waar sprookjes werkelijkheid worden. Daar waar INNOVATIE – net als bij Lecol - hoog in het vaandel staat.


PROGRAMMA

Gedurende 2,5 uur zullen de volgende drie onderwerpen aan bod komen:

1. Vloerkoeling en - verwarming

Hoe kan ik het beste mijn vloer voorbereiden op vloerverwarming/-koeling? Een onafhankelijke gastspreker zal alle facetten bespreken en met de beste tips & trucs komen.

2. Het nieuwe krasvrij schuren.

Steeds meer vloeren worden ingekleurd (olie of lak). Doordat de kleurpigmenten de schuurkrassen van het schuurwerk accentueren, is de kwaliteit van het schuren echter veel kritischer en essentiëler geworden. Lecol heeft nu een geheel nieuw schuursysteem ontwikkeld waarbij schuurkrassen echt vrijwel helemaal voorkomen kunnen worden. Zo wordt de kostbare houten vloer nog veel mooier!

3. Uitbreiding van het assortiment PreTone watergebaseerde beitsen

Lecol presenteert de nieuwste kleuren in de voorbehandeling van ingekleurde impregneeroliën en grondlak. Zo ontstaan er nog mooiere kleureffecten op uw houten vloer.


Het seminar begint om 10.45 uur en duurt tot 13.15 uur.
U kunt samen met het gezin om 10.30 uur al het park in. Dat betekent een half uur voordat alle andere gasten erin mogen. Als wij om 10.45 uur beginnen, kan uw gezin zelfs al een aantal atracties gehad hebben waar normaal een lange wachtrij is, hoe tof is dat!

Na het ‘formele’ gedeelte kunt u voor de rest van de dag gezellig aansluiten bij uw gezin en samen genieten van de gave atracties. Het park is lekker lang open (tot 19 uur) en geheel in winterse sferen, dus maak er naast een informatieve ook een leuke dag van! 


Nieuwsgierig? Schrijf u nu in!

Een aantrekkelijk GRATIS event op een fantastische locatie dat u niet WILT missen! Schrijf u in! Doe dit echter snel, want het aantal plaatsen is beperkt. We zien u graag op zondag 18 november 2018 aan de Europalaan 1, 5171 KW Kaatsheuvel.

 

 

 

 

DATUM

ZONDAG 18 NOVEMBER 2018

 

LOCATIE

DE EFTELING (Europalaan 1, 5171 KW, Kaatsheuvel)