DAG VAN DE INNOVATIE

INSCHRIJVEN NIET MEER MOGELIJK: beide dagen zijn inmiddels geweest. Het waren 2 goede en zeer nuttige dagen!

 

MET 3 SEMINARS JE KENNIS WEER UP-TO-DATE

Jij bent toch ook benieuwd naar de nieuwste trends op jouw vakgebied?! Kom dan naar de Dag van de Innovatie voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van egaliseren en installeren van pvc & schuren en afwerken van houten vloeren! Zo presenteren we specials voor het egaliseren, lanceren we de eerste MS-lijm voor het verlijmen van pvc-vloeren, zie je hoe je moet schuren voordat je de vloer afwerkt met een van de nieuwste eigentijdse kleuroliën en kun je kennis maken met het nieuwste laksysteem, waaronder een onzichtbare lak.

 

De dag bestaat uit 3 interessante blokken* waarvoor je je per blok kunt inschrijven. Tussendoor kom je niets te kort aan versnaperingen, dus maak er wat ons betreft meteen een gehele en leerzame dag van. Je loopt dan weer voor op je vakgenoten!

 

Nieuwsgierig? Schrijf je nu in!

 

Een aantrekkelijk event op centraal gelegen en goed bereikbare locaties in Nederland (op 7 november, Hotel Van der Valk in Vianen) en België (op 24 oktober, Hotel Ter Elst in Antwerpen) dat je niet WIL missen! Je wil toch ook weten wat de laatste trends zijn! Schrijf je dus snel in voor een of meerdere blokken (en pik gezellig de lunch mee!) 

 

 

  

 

 


*DAGINDELING


9.00 u ONTVANGST

9.30 u - 12.00 u BLOK 1
In dit blok focussen we ons op egaliseren en de specials die we daarvoor hebben. Wakol zal o.a. met haar keur aan pvc-lijmen de nieuwste MS-lijm voor pvc presenteren en demonsteren. Moduleo zal tot slot hun innovatie op het gebied van pvc-designvloeren laten zien: Moduleo® Moods

12.00 u - 13.00 u LUNCH
We genieten even van een heerlijke uitgebreide lunch om er daarna weer tegenaan te kunnen.

13.00 U - 15.30 u BLOK 2
Lägler komt met tips & tricks voor het schuren van een houten vloer. Goed schuren is absolute noodzaak voor een vloer die daarna afgewerkt zal worden met een kleurolie. We zullen dit vervolgens demonstreren met de nieuwste 19 levendige eigentijdse oliën.

15.30 u - 17.30 u BLOK 3
De dag zullen we afsluiten met de nieuwste tends op het gebied van lakvloeren. Er zijn twee innovaties: een oliegebaseerde grondlak - in 11 kleuren wel te verstaan! - voor onder elke lak, en een unieke onzichtbare lak. Beide worden gedemonstreerd.

17.30 U - 18.00 u AFSLUITING & BORREL
Even napraten en gedachtes uitwisselen onder het genot van een hapje en een drankje om daarna weer met een goed gevoel huiswaarts te keren.

 


 


INSCHRIJVEN NIET MEER MOGELIJK! 

 

DATUM

24 OKTOBER IN ANTWERPEN (HOTEL TER ELST, Kattenbroek 1, 2650)

7 NOVEMBER IN VIANEN (HOTEL VAN DER VALK, Prins Bernhardstraat 75, 4132 XE)

9.00 - 18.00 UUR

INSCHRIJVEN PER BLOK OOK MOGELIJK