string(165) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'cursus-egaliseren' ORDER BY modules_description"
LECOL | Cursus probleemloos egaliseren 2014

Cursus Probleemloos egaliseren 2018

INSCHRIJVEN VOOR 4 JUNI IS INMIDDELS NIET MEER MOGELIJK. TOCH NOG INTERESSE, MAIL NAAR MARKETING@LECOL.NL EN WE HOUDEN U OP DE HOOGTE VAN EEN EVENTUELE VOLGENDE DATUM!

Vanuit de markt krijgen we regelmatig de vraag wanneer er weer een cursus Probleemloos egaliseren gaat plaatsvinden. We kunnen u nu melden dat dit eraan zit te komen en wel op maandag 4 juni 2018!

Een goede voorbehandeling blijft het halve werk

Goed egaliseren begint bij een goede voorbehandeling van de vloer. Daarvoor is kennis van de verschillende typen ondervloeren en producten, maar zeer zeker ook vakmanschap nodig. Zonder een goede ondervloercontrole en een perfect geëgaliseerde ondervloer is er ook geen perfect eindresultaat.

Onder begeleiding van onze deskundigen leert u tijdens deze cursus probleemloos te egaliseren. Alle kneepjes van het egaliseren worden uitgelicht. Naast een stuk theorie over verschillende type ondervloeren, reinigen, primeren, egaliseren, productkennis gaan we een groot deel van de dag invullen met praktijk.

Er wordt diep ingegaan op o.a. het vullen van (grote) gaten en dorpels, scheurreparaties, sleuven vullen bij vloerverwarming en schuren van tegels. We gaan bezwaren en onzekerheden wegnemen en risico’s uitsluiten, zodat u als vakman aan het einde van de dag zonder problemen en met alle vertrouwen kunt egaliseren en zelf problemen kunt oplossen. Uw vaardigheden worden aanzienlijk uitgebreid en u bent tot slot een gecertificeerd egaliseerder! Waarom dergelijke werkzaamheden uitbesteden, als u het ook zelf kunt!

VOOR WIE

EXCLUSIEF voor professionele en ervaren vakparketteurs en stoffeerders die een goede ondervloercontrole kunnen uitvoeren.

WANNEER & WAAR

Maandag 4 juni 2018, Schutweg 6, 5145 NP WAALWIJK.

PROGRAMMA

De dag begint met een kop koffie/thee. Daarna zal de dag bestaan uit afwisselend praktijk en theorie waarbij alle belangrijke hoofdbrekers van egaliseren aan bod komen.

09.00 uur Ontvangst met koffie/thee
09.15 – 12.30 uur Theorie en praktijk wisselen elkaar af: ondervloeren, reinigen, primeren, egaliseren.
12.30 uur Lunch
13.15 – 16.00 uur Theorie en praktijk wisselen elkaar af: vullen dorpels, vullen (grote) gaten, scheuren repareren, tegelvloer schuren
16.00 uur Eindopdracht (multiple choice-vragen)
16.30 uur Uitreiking certificaten en afsluiting onder het genot van een borrel

AANMELDEN (NIET MEER MOGELIJK!)

Schrijf u nu in via de volgende link Inschrijven of gebruik de button links boven aan de pagina en mis het niet! Na een dag vol theorie en praktijk bent u met een certificaat op zak een meerwaarde voor uw klanten. De prijs voor deze hele dag is € 75,-. (certificaat en lunch inbegrepen). 

Let op: Schrijf u snel in, want vol is vol! Bij veel interesse gaan we uiteraard wel kijken naar een extra datum.

MEER INFORMATIE

Wilt u meer of specifiekere informatie die u hierboven niet terugvindt? Mail / bel naar Pieter Pruyn: pieterpruyn@lecol.nl / 0416 566 541. Wilt u deze gegevens printen, download dan eerst hier de flyer Cursus Probleemloos egaliseren

 

 


Op zoek naar een reeds gecertificeerd egaliseerder, klik dan op onderstaande button.