string(157) "SELECT * FROM maiburg.mai_modules WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'consument' ORDER BY modules_description"
LECOL CARE | Alles voor het onderhoud van houten vloeren, parket en pvc

Lecol Care: onderhoud van uw houten vloer of parket


Bescherming van uw waardevolle bezit!

Om de uitstraling van uw houten vloer te behouden én een lange levensduur te garanderen, is – naast vakkundige installatie en afwerking – goed onderhoud een belangrijke vereiste. Dit staat overigens niet voor veel en zwaar werk, maar voor gericht onderhoud met gebruik van juiste onderhoudsproducten. Hiermee maakt u uw houten vloer tot een waardevol bezit voor het leven. Al meer dan 40 jaar is Lecol actief met het ontwikkelen van producten voor bescherming, reiniging en onderhoud van houten vloeren en parket. Daarbij stelt Lecol zich ten doel kwaliteitsproducten aan te bieden welke optimale bescherming bieden en tevens de kleur en structuur van de vloer de juiste finishing touch geven. Lecol beschikt dan ook over het juiste assortiment van 100% watergedragen onderhoudsmiddelen voor uw vloer. Download hier de vernieuwde uitgave van Alles over het onderhoud van houten vloeren. In deze flyer vindt u een handig overzicht van ons assortiment onderhouds- en reingingsmiddelen voor lak-, olie-, was-, laminaat- en pvc-vloeren en de bijbehorende hulpmiddelen.

Tips Dealers Contact‘Kind kan de was doen’

De Lecol-onderhoudsproducten zijn eenvoudig te gebruiken en geven met zekerheid een uitstekend resultaat. Alle producten zijn watergedragen en vormen dan ook geen enkele belasting voor gezondheid en milieu. Bovendien hebben ze een kindonvriendelijke sluiting, vormen ze geen belasting voor zwangere vrouwen en is er geen sprake van langdurige geurbelasting. Op het etiket staat ook een duidelijke gebruiksaanwijzing. Voor elk type vloerafwerking hebben we één of meerdere reinigings-, onderhoudsproducten en een aantal praktische hulpmaterialen. Bovendien maken we onderscheid tussen “dagelijks” reinigen, periodiek intensief reinigen en onderhoud.   


Kortom,

Lecol Care staat voor:

 • > 40 jaar ervaring en innovatie
 • Kwaliteit en professionele producten
 • Makkelijk in gebruik
 • Zekerheid en optimale bescherming
 • Aandacht voor milieu en veiligheid
 • Kindveilige sluitingen
 • Duidelijke gebruiksaanwijzingen
 • Duidelijke productherkenning
 • Handige hulpmiddelen
 • Uitstekende service en ondersteuning door een groot aantal vloerspecialisten / erkende Lecol-dealers

Lecol-onderhoudsmiddelen

 

 

Hier vindt u als consument alle informatie over het onderhouden van uw houten vloeren of parket.

Wij verkopen onze producten echter niet aan particulieren. Hiervoor vragen wij u contact op te nemen met een van onze dealers

100% watergedragen!

"WE HEBBEN EEN COMPLETE LIJN VAN WATERGEDRAGEN 
ONDERHOUDSPRODUCTEN DIE GEEN ENKELE BELASTING VORMEN VOOR GEZONDHEID EN MILIEU!"