Alles voor vloeren. Alles.

Je zou kunnen zeggen dat Lecol producten levert. Producten van de hoogste kwaliteit voor het installeren, afwerken, renoveren en onderhouden van allerlei soorten vloeren: van hout tot rubber, van tapijt tot linoleum. Maar, is dát waarvoor wij ’s ochtends de wekker zetten? Niet helemaal.

Lecol is meer dan een leverancier. Wat wij je geven is zekerheid.

Met goede producten alleen kom je er niet. Of het nou gaat om een grootschalig renovatieproject of een kleine installatie: het eindresultaat valt of staat met de manier waarop een project gemanaged wordt. Wat je nodig hebt is expertise. Mensen met relevante knowhow, veel ervaring en bovenal een flinke portie persoonlijke betrokkenheid. Dat niet alleen, je wilt natuurlijk ook anytime, anyplace informatie inwinnen en producten bestellen. 

Topprestaties vergen topproducten.

Lecol selecteerde een vijftal internationaal vooraanstaande merken. Samen vormen zij een compleet aanbod voor de installatie, afwerking, renovatie en het onderhoud van verschillende vloertypen.

  • WAKOL Installatie
  • LOBA Afwerking
  • LÄGLER Schuurmachines
  • CLEANFIX Boenmachines
  • SIA Schuurmateriaal

Voor alle onderhoudsmiddelen hebben we ons eigen merk Lecol.

Alles voor houten vloeren & parket

Lecol | Samen naar de perfecte vloer

Hieronder treft u het totaalpakket van Lecol gericht op het leggen van houten vloeren en parket. Uit de vele proefnemingen is een compleet assortiment ontstaan waarmee alle dagelijks voorkomende wensen en eisen perfect kunnen worden ingevuld. Als vakman ondervindt u bij de alledaagse werkzaamheden onmiddellijk de positieve eigenschappen van deze producten. De producten scoren uitstekend op gebruiksgemak, afbindtijd, open tijd en sterkte.Bekijk assortiment

Alles voor tapijt & flexibele vloerbedekking

Lecol | Samen naar de perfecte vloer

Naast producten voor de installatie, afwerking en onderhoud van houten vloeren en parket, richt Lecol zich ook op de installatie van tapijt en flexibele vloerbedekking, onder het merk Wakol. Projecten als scholen, ziekenhuizen, kinderdagverblijven, bedrijfskantines zijn ons niet onbekend. Hieronder treft u het totaalpakket van Wakol gericht op het leggen van tapijt en flexibele vloerbedekking.Bekijk assortiment

 

 


Nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten