Vacature ervaren salesmanager

Vacature

Maiburg staat bekend als toonaangevende en vooral professionele totaalleverancier op het gebied van schuurmateriaal, lijmen, plaatmateriaal en vloerbenodigdheden. Als specialistisch importeur en groothandel bieden wij een totaal assortiment aan producten voor onder meer interieurbouw, standbouw, jachtbouw, automotive en meubelindustrie.

Als familiebedrijf is Maiburg steeds weer in staat om te investeren in mensen en middelen, zodat betrouwbaarheid, uitstekende service en klantspecifieke adviezen op het hoogste niveau gehandhaafd blijven. Voor de invulling van de vacature Ervaren salesmanager verwijzen wij u graag naar Werving & Selectie bureau: Employity, Ceresstraat 13, 4811 CA, Breda, 076-8200250, www.employity.nl, info@employity.nl.

Om de groei verder gestalte te geven, zien wij kansen in het opzetten van een nieuwe business unit die de synergie tussen de verschillende productgroepen kan bewerkstelligen. Voor de aansturing van deze unit zoeken wij een:

ERVAREN SALESMANAGER

Als Salesmanager maak je deel uit van het branchemanagers team van Maiburg en ben je verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van de afdeling “Houtverwerkende klanten”. De manager die wij zoeken is kartrekker in hart en nieren, maakt mensen beter en is in staat om de interne kracht van de verschillende afdelingen met elkaar te verbinden. Hij/ zij staat voorop als het gaat om het creëren van nieuwe commerciële kansen in markten waar Maiburg nog niet in actief is.

Maiburg heeft behoefte aan een vernieuwende Salesmanager die inziet dat het veranderende saleslandschap een on- en offline aanpak nodig heeft. Het spel van leren en samen bouwen geeft je energie, zeker wanneer je samen met het team mooie resultaten hebt geboekt. Dit team bestaat uit 12 verkoopmedewerkers (6 binnen en 6 buiten) en hebben bovenal het gezamenlijke doel om te presteren. Daarbij verliezen we de contacten met onze nationale en internationale partners/leveranciers zeker niet uit het oog. Zij zijn minstens zo belangrijk in het realiseren van onze doelstellingen.

Profiel:

  • 5-10 jaar succesvol als manager van een salesteam;
  • Analytisch sterk, je salesplan is meer dan een onderbuikgevoel!
  • Jij durft te veranderen en knopen door te hakken om je doel te bereiken. Medewerkers gaan met jou vanzelf mee in de flow; 
  • Kennis van de Duitse en Engelse taal is een must;
  • Kennis van CRM-systemen (SAP is een pré) en je snapt wat E-Commerce voor je kan betekenen;
  • Je bent natuurlijk leider; de boog staat bij ons gespannen… maar successen vieren we samen!

Voorwaarden:

We bieden prima voorwaarden! Daarover vertellen we graag meer in een persoonlijk gesprek.

Geïnteresseerd?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en ben je geïnteresseerd, neem dan contact op met Werving & Selectie bureau Employity (076-8200250 / info@employity.nl).


Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 Download deze vacature