string(169) "SELECT * FROM maiburg.mai_modules WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'ervaren-salesmanager-' ORDER BY modules_description"
Vacature Ervaren Salesmanager

Vacature

Maiburg Lijmen B.V. te Waalwijk is één van de vier werkmaatschappijen van Maiburg, gespecialiseerd als groothandel in lijmen voor tal van industriële toepassingen. Vanuit Waalwijk is Maiburg Lijmen B.V. een internationaal opererende leverancier van diverse gerenommeerde merken zoals Wakol, HB Fuller en Acmos.

Als familiebedrijf blijft Maiburg steeds weer investeren in mensen en middelen. Onze betrouwbaarheid, service en kwaliteit blijven hierdoor op het hoogste niveau. Wij zijn in staat de toonaangevende speler te blijven die haar organisatie continue ontwikkelt met focus op de klant.

Om de groei van onze commerciële activiteiten verder gestalte te geven, zien wij kansen voor een:

ERVAREN SALESMANAGER

Als Salesmanager ben je verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van je business unit. De manager die wij zoeken is kartrekker in hart en nieren, een inspirerende manager die het team naar een hoger niveau kan tillen. Hij/zij staat voorop als het gaat om het creëren van nieuwe commerciële kansen in bestaande en nieuwe markten.

Wij hebben behoefte aan een vernieuwende Salesmanager die inziet dat het veranderende saleslandschap een on en offline aanpak nodig heeft. Het spel van leren en samen bouwen geeft je energie, zeker wanneer je samen met het team mooie resultaten hebt geboekt. Dit team bestaat uit 8 medewerkers met het gezamenlijke doel om te presteren. Daarbij verliezen we de contacten met onze nationale en internationale partners/leveranciers zeker niet uit het oog. Zij zijn minsens zo belangrijk in het realiseren van onze doelstellingen.

Profiel:

 • 5-10 jaar succesvol als manager van een salesteam;
 • Hebt veel ervaring met het onderhouden van Key accounts:
 • Je hebt ervaring in de (af)bouw (vloeren) en/of de industriële sector;
 • Analytisch sterk, je salesplan is meer dan een onderbuikgevoel!
 • Hebt kennis van de diverse distributiekanalen
 • Jij durft te veranderen en knopen door te hakken om je doel te bereiken. Medewerkers gaan met jou vanzelf mee in de flow;
 • Kennis van de Duitse en Engelse taal is een must;
 • Kennis van CRM-systemen (SAP is en pré) en je snapt wat E-Commerce voor je kan betekenen;
 • Je bent een natuurlijke leider; de boog staat bij ons gespannen… maar successen vieren we samen!

Voorwaarden:

We bieden prima voorwaarden! Daarover vertellen we graag meer in een persoonlijk gesprek.

Geïnteresseerd?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en ben je geïnteresseerd, stuur dan je motivatie en CV naar:

Maiburg
T.a.v. mevrouw Cocky Rombouts (afdeling PZ)
Postbus 51
5140 AB  WAALWIJK
of per E-mail: sollicitatie@maiburg.nl

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 Download vacature