string(155) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'bedrijf' ORDER BY modules_description"
MAIBURG | Schuurtechniek ? Lijmen - Hout - Lecol

Compleet aanbod

Maiburg. Een sterke en betrouwbare partner. Met productgroepen die stuk voor stuk uitblinken door uitstraling, duurzaamheid, kwaliteit en effectiviteit. Maiburg is uw perfecte partner dankzij ons zeer complete aanbod in materialen en technieken voor de professionele gebruiker.

Partnerschap

Onze bedrijfsfilosofie vormt hierbij ongetwijfeld het belangrijkste uitgangspunt voor ons succes. Wij zien het namelijk als onze missie om aan het partnerschap met u zoveel mogelijk meerwaarde toe te voegen. Met zaken die verdergaan dan het simpelweg leverancier zijn. Het hoogste rendement voor ú staat daarbij steeds voorop.

Zo kunt u bij ons niet alleen terecht voor een breed en zeer gevarieerd productenpakket maar ook voor persoonlijke adviezen, individuele, praktijkgerichte workshops en trainingen. Wij durven dan ook te stellen, dat wij een gerenommeerde, toonaangevende en vooral professionele totaalleverancier in uw branche zijn en blijven.

Met beide benen op de grond

Snelheid in dienstverlening en een uniek serviceconcept completeren het geheel. Tevens beschikken wij over een ruime dosis praktische nuchterheid: zakendoen met beide benen op de grond. Ook daarmee willen wij onze wens naar continuïteit in onze relatie met u gestalte geven.

Hofleverancier

Op basis van de bewogen geschiedenis van ons bedrijf en haar uitstekende reputatie heeft het Hare Majesteit de Koningin behaagd om in 2011 aan Maiburg het predicaat Hofleverancier uit te reiken. Deze bijzondere Koninklijke onderscheiding wordt bij uitzondering aan bedrijven toegekend die ten minste 100 jaar oud zijn en die van aanvang aan van 'naam en faam' zijn geweest.

De geschiedenis van ons familiebedrijf gaat terug naar het jaar 1886. Met inmiddels de 5e generatie aan het roer staan wij ook na meer dan 125 jaar nog steeds voor u klaar!

Maiburg Bedrijfsbrochure

Voor een goed beeld van onze organisatie bekijkt u ook onze bedrijfsbrochure. Hierin treft u een volledig beeld van onze organisatie, onze geschiedenis, de verschillende bedrijfsonderdelen en meer. Bekijk de brochure hieronder.