Specialist in decoratief plaatmateriaal

Maiburg Hout is dé specialist op gebied van plaatmateriaal voor onder meer interieurbouw, standbouw, jachtbouw en meubelindustrie. Behalve voor een ruim assortiment basismaterialen bent u ook voor decoratief plaatmateriaal bij ons op het juiste adres.

Wij hebben een klantgerichte instelling. Onze kennis wordt dagelijks ingezet om klanten te adviseren, op te leiden en/of te begeleiden. Samen met u werken wij steeds aan de voor u beste en meest praktische oplossing.

Topmerken

Maiburg biedt u een uitgebreid decorprogramma plaatmateriaal van de merken: Abet, Duropal, Econ, Formica, Kaindl, Pfleiderer, Unilin, Thermopal en Wodego. Daarvan meer dan 700 decors direct uit voorraad leverbaar.

Voorraadprogramma decoratief plaatmateriaal


Breed assortiment

Het leveringsprogramma van Maiburg is zeer breed en diep. Welke projecteisen u ook heeft, Maiburg levert de ideale plaat voor uw toepassing. Maatvoering, dikte, structuur, gewicht, opbouw, vochtbestendig, brandwerendheid, finish, afwerking, duurzaamheid, certificering. Bijna alles is mogelijk. Ook per stuk leveren is geen probleem.

Leveringsprogramma dragermateriaal


Levering uit voorraad

Maiburg Hout beschikt over modern ingericht magazijn van meer dan 8.000 m² met daarin een omvangrijke en constante voorraad. Samen met onze goed geoliede logistiek is een snelle levering door heel Nederland de standaard.

Levering uit voorraad


Plaatbewerkingen

Maiburg ontzorgt u graag door diverse plaatbewerkingen van u over te nemen. Technisch veeleisende opdrachten ronden we snel af. Stipt en nauwkeurig. Wij beschikken over een uitgebreid machinepark met CNC-gestuurde houtbewerkingsmachines voor perfect computergestuurd zaag-, boor- en freeswerk.

Plaatbewerkingen

 

 

Maiburg LinkedinMaiburg Twitter

 


Nieuws

  • Kom op 18 juni naar de demonstratiedag!

    De Groot en Maiburg bundelen de krachten en organiseren op 18 juni van 10u tot 18u een demonstratiedag in de 16.000m2 grote showroom van De Groot in Rosmalen. Binnen 2 tot 3 uur bent u volledig up-to-date. We hebben de grote internationale LIGNA en INTERZUM beurzen bezocht en brengen de laatste ontwikkelingen voor u samen in Rosmalen. Een unieke gelegenheid om in één dag uw kennis te vergroten en op de hoogte te komen van al het nieuws op het gebied van machines, schuur- en lijmtechniek, plaatmateriaal en duurzaamheid.

  • Flexibiliteit bij het handschuren

    Flexibel handschuren krijgt nu een extra dimensie door het gebruik van het handschuurblokje 70x125mm. flexibel in combinatie met strookjes 1948 Siaflex.

  • Kaindl CDF

    Kaindl presenteerde onlangs een innovatie in haar assortiment plaatmateriaal; Kaindl CDF (Compact Density Fibreboard).

Bekijk alle nieuwsberichten