Specialist in decoratief plaatmateriaal

Maiburg Hout is dé specialist op gebied van plaatmateriaal voor onder meer interieurbouw, standbouw, jachtbouw en meubelindustrie. Behalve voor een ruim assortiment basismaterialen bent u ook voor decoratief plaatmateriaal bij ons op het juiste adres.

Wij hebben een klantgerichte instelling. Onze kennis wordt dagelijks ingezet om klanten te adviseren, op te leiden en/of te begeleiden. Samen met u werken wij steeds aan de voor u beste en meest praktische oplossing.

Topmerken

Maiburg biedt u een uitgebreid decorprogramma plaatmateriaal van de merken: Abet, Duropal, Econ, Formica, Kaindl, Pfleiderer, Unilin, Thermopal en Wodego. Daarvan meer dan 700 decors direct uit voorraad leverbaar.

Voorraadprogramma decoratief plaatmateriaal


Breed assortiment

Het leveringsprogramma van Maiburg is zeer breed en diep. Welke projecteisen u ook heeft, Maiburg levert de ideale plaat voor uw toepassing. Maatvoering, dikte, structuur, gewicht, opbouw, vochtbestendig, brandwerendheid, finish, afwerking, duurzaamheid, certificering. Bijna alles is mogelijk. Ook per stuk leveren is geen probleem.

Leveringsprogramma dragermateriaal


Levering uit voorraad

Maiburg Hout beschikt over modern ingericht magazijn van meer dan 8.000 m² met daarin een omvangrijke en constante voorraad. Samen met onze goed geoliede logistiek is een snelle levering door heel Nederland de standaard.

 

 

Maiburg LinkedinMaiburg Twitter

 

 

Maiburg Webshop vernieuwd

In de Maiburg-webshop kunt u voortaan ons complete voorraadprogramma bekijken, eenvoudig - 24 uur per dag - orders plaatsen, voor orderplaatsing de actuele voorraadstatus en inkoopprijzen zien en met één extra klik inzicht krijgen in artikelen die de laatste 2 jaar besteld zijn. Handig om snel herhaal-orders te plaatsen.

Klik op de button om naar de webshop te gaan.

 

Webtool alternatieve decors

In het Pfleiderer programma lopen een aantal decors uit. Hiertoe hebben wij een handige webtool ontwikkeld waarmee u eenvoudig een uitlopend decor kunt opzoeken. Een overzicht verschijnt vervolgens op uw scherm met hierin de beschikbare alternatieve decors uit ons leveringsprogramma. Snel en overzichtelijk!

Klik op de button om naar de webtool te gaan.


Nieuws

  • Nieuwe bedrijfsbrochure

    Onze bedrijfsbrochure is vernieuwd. Bekijk hem snel!

  • WK-actie illbruck lijmkitten

    Doe mee met de WK-actie waarbij u mooie prijzen kunt winnen als u de illbruck SP050 (wit / grijs / zwart) en/of de allernieuwste lijmkit illbruck SP350 Perfect Tack koopt in de maanden april t/m juni 2014. 

  • Introductie illbruck SP350 Perfect Tack

    Met trots presenteren wij de nieuwste lijmkit in ons assortiment: illbruck SP350 Perfect Tack. Deze lijmkit heeft een zeer hoge aanvangshechting en bereikt zeer snel zijn eindsterkte, maar is tevens makkelijk te verwerken.

Bekijk alle nieuwsberichten