Specialist in decoratief plaatmateriaal

Maiburg Hout is dé specialist op gebied van plaatmateriaal voor onder meer interieurbouw, standbouw, jachtbouw en meubelindustrie. Behalve voor een ruim assortiment basismaterialen bent u ook voor decoratief plaatmateriaal bij ons op het juiste adres.

Wij hebben een klantgerichte instelling. Onze kennis wordt dagelijks ingezet om klanten te adviseren, op te leiden en/of te begeleiden. Samen met u werken wij steeds aan de voor u beste en meest praktische oplossing.

Topmerken

Maiburg biedt u een uitgebreid decorprogramma plaatmateriaal van de merken: Abet, Duropal, Econ, Formica, Kaindl, Pfleiderer, Unilin, Thermopal en Wodego. Daarvan meer dan 700 decors direct uit voorraad leverbaar.

Voorraadprogramma decoratief plaatmateriaal


Breed assortiment

Het leveringsprogramma van Maiburg is zeer breed en diep. Welke projecteisen u ook heeft, Maiburg levert de ideale plaat voor uw toepassing. Maatvoering, dikte, structuur, gewicht, opbouw, vochtbestendig, brandwerendheid, finish, afwerking, duurzaamheid, certificering. Bijna alles is mogelijk. Ook per stuk leveren is geen probleem.

Leveringsprogramma dragermateriaal


Levering uit voorraad

Maiburg Hout beschikt over modern ingericht magazijn van meer dan 8.000 m² met daarin een omvangrijke en constante voorraad. Samen met onze goed geoliede logistiek is een snelle levering door heel Nederland de standaard.

 

 

Maiburg LinkedinMaiburg Twitter

 

 

Maiburg ruimt op!

Een aantal voorraadproducten bieden wij aan tegen scherpe opruimprijzen. Het betreft uitlopende decors of producten die uit het Maiburg voorraadassortiment verdwijnen. Klik op de button hieronder voor de actuele lijst.

 

 

Maiburg Webshop

Gemak, tijdwinst en 24 uur per dag bereikbaar. Klik op onderstaande button om naar de Maiburg webshop te gaan en bekijk hoe handig deze tool ook voor u kan zijn.

 

Webtool alternatieve decors

In het Pfleiderer programma lopen een aantal decors uit. Voor een overzicht met de beschikbare alternatieve decors uit ons leveringsprogramma klikt u op onderstaande button.


Nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten