Specialist in decoratief plaatmateriaal

Maiburg Hout is dé specialist op gebied van plaatmateriaal voor onder meer interieurbouw, standbouw, jachtbouw en meubelindustrie. Behalve voor een ruim assortiment basismaterialen bent u ook voor decoratief plaatmateriaal bij ons op het juiste adres.

Wij hebben een klantgerichte instelling. Onze kennis wordt dagelijks ingezet om klanten te adviseren, op te leiden en/of te begeleiden. Samen met u werken wij steeds aan de voor u beste en meest praktische oplossing.

Topmerken

Maiburg biedt u een uitgebreid decorprogramma plaatmateriaal van de merken: Abet, Duropal, Econ, Formica, Kaindl, Pfleiderer, Unilin, Thermopal en Wodego. Daarvan meer dan 700 decors direct uit voorraad leverbaar.

Voorraadprogramma decoratief plaatmateriaal


Breed assortiment

Het leveringsprogramma van Maiburg is zeer breed en diep. Welke projecteisen u ook heeft, Maiburg levert de ideale plaat voor uw toepassing. Maatvoering, dikte, structuur, gewicht, opbouw, vochtbestendig, brandwerendheid, finish, afwerking, duurzaamheid, certificering. Bijna alles is mogelijk. Ook per stuk leveren is geen probleem.

Leveringsprogramma dragermateriaal


Levering uit voorraad

Maiburg Hout beschikt over modern ingericht magazijn van meer dan 8.000 m² met daarin een omvangrijke en constante voorraad. Samen met onze goed geoliede logistiek is een snelle levering door heel Nederland de standaard.

Levering uit voorraad


Plaatbewerkingen

Maiburg ontzorgt u graag door diverse plaatbewerkingen van u over te nemen. Technisch veeleisende opdrachten ronden we snel af. Stipt en nauwkeurig. Wij beschikken over een uitgebreid machinepark met CNC-gestuurde houtbewerkingsmachines voor perfect computergestuurd zaag-, boor- en freeswerk.

Plaatbewerkingen

 

 

Maiburg LinkedinMaiburg Twitter

 

 

Maiburg Webshop vernieuwd

De Maiburg Webshop is vernieuwd! De uitbreidingen maken het gebruik ervan extra interessant voor u dus log vandaag nog in en neem een kijkje in onze nieuwe webshop.

In de Maiburg-webshop kunt u voortaan ons complete voorraadprogramma bekijken, eenvoudig - 24 uur per dag - orders plaatsen, voor orderplaatsing de actuele voorraadstatus en inkoopprijzen zien en met één extra klik inzicht krijgen in artikelen die de laatste 2 jaar besteld zijn. Handig om snel herhaal-orders te plaatsen.

Klik op de button om naar de webshop te gaan.

 


Nieuws

  • Video Handleiding Maiburg-webshop

    De Maiburg Webshop; gemak, tijdwinst en 24 uur per dag bereikbaar. Bekijk de nieuwe video handleiding. 

  • Bezoek Maiburg op de beurs HoutPro+

    Van 4 t/m 7 november aanstaande neemt Maiburg deel aan de beurs HoutPro+ 2014 te 's-Hertogenbosch. U vindt ons op standnummers 2103 en 2105. Vraag vandaag nog uw toegangsbewijs aan!

  • Maiburg Webshop vernieuwd

    Sinds kort zijn de functionaliteiten van onze webshop enorm uitgebreid. Maak ook gebruik van deze webshop en ontvang een gezellig avondje uit!

Bekijk alle nieuwsberichten